Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Starea Lui Mihai Constantinescu

Starea Lui Mihai Constantinescu

Se vede deja o mică îmbunătăţire, sperăm la mai mult. Este o mană de oase și piele.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Starea de sănătate a lui mihai constantinescu este tot mai gravă. În anul 2008, artistul a fost suspus unei intervenții de după aceste două operații, mihai constantinescu slăbise foarte mult, iar suferința și oboseala i se citeau pe chipul lui. Din ultimele informații reiese că medicii ar fi interzis accesul tuturor în salonul lui mihai constantinescu.

Starea Lui Mihai Constantinescu Artistul A Suferit Un Al Treilea Stop Cardio Respirator
vizitati articolul complet aici : https://www.cancan.ro/starea-lui-mihai-constantinescu-artistul-a-suferit-un-al-treilea-stop-cardio-respirator-20000142
Starea de sanatate a lui mihai este acum stabila. Fosta soție a artistului, mihaela, a mărturisit că starea de sănătate a acestuia este mai bună. Aceștia au declarat că, în cel mai bun caz, starea sa este doar stabilă/.

Se vede deja o mică îmbunătăţire, sperăm la mai mult.

Mihai constantinescu este artistul pentru care toți colegii săi se roagă cu ardoare. Mihai constantinescu a fost internat luni seară la spitalul floreasca, după ce a suferit un stop cardiac. Mihai constantinescu este un pic mai bine, susține soția lui, simona secrier, cea care de o lună și jumătate îl vizitează de trei ori pe zi la spitalul floreasca, acolo unde este internat.

Starea de sănătate a lui mihai constantinescu. Medicii au reușit să îl resusciteze, iar acum este intubat la secția de terapie intensivă. Declaraţiile vin în contextul în care adrian daminescu a fost citat de românia tv declarând că artistul a fost deconectat de la aparate şi.

A Murit Mihai Constantinescu Artistul Avea 73 De Ani și Era Internat La Floreasca
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/mihai-constantinescu-a-murit-16542
La momentul de față nu se vede nicio îmbunătățire a stării lui de sănătate. Este o mană de oase și piele. Pentru mihai, eu, simona și câțiva prieteni suntem familia lui.

Christian silva/jurnalul national mihai constantinescu.

Doar o minune îl mai poate salva pe mihai constantinescu, care se află în coma profundă de patru luni de zile. Radu tudor, despre starea lui mihai constantinescu: Cântăreţul mihai constantinescu, în vârstă de 73.

Mihai constatinescu este în stare foarte gravă. Imagini cu mihai constantinescu vor fi prezentate duminică, de la ora 15.00, la tvr 2, în reluarea emisiunii „drag de românia mea. La spital a fost echilibrat hemodinamic dar starea lui a rămas în continuare una gravă.

Mihai Constantinescu Se Află In Moarte Cerebrală
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/starea-lui-mihai-constantinescu-s-a-agravat-cantaretul-se-afla-in-moarte-cerebrala-1130562
Vezi și ultimele vești legate de starea lui mihai constantinescu. Starea lui mihai constantinescu, tot mai gravă: Aceștia au declarat că, în cel mai bun caz, starea sa este doar stabilă/.

La spital a fost echilibrat hemodinamic dar starea lui a rămas în continuare una gravă.

„se luptă infernal ca să trăiască. Citește și mihai constantinescu, transportat de urgență la spital, în stare gravă. Medicii au reușit să îl resusciteze, iar acum este intubat la secția de terapie intensivă.

Posting Komentar untuk "Starea Lui Mihai Constantinescu"