Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea 15 Zile Oradea

Vremea 15 Zile Oradea. Vremea pe 14 zile oradea. Vremea oradea, astăzi, pe ore. Vremea oradea, prognoza meteo pe 7 zile. Pentru vremea oradea detaliata verificati vremea pe ore si pe zile. Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult.

Hi/low, realfeel®, precip, radar, & everything you need to be ready for the day, commute, and weekend! Vremea pe 14 zile oradea. Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. Prognoza meteo in municipiul marghita sâmbată, 6 martie, 2021, municipiu din judetul bihor, cod postal 415300, vremea pe ore in marghita azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura.

Vremea Va Fi In General Instabilă Prognoza Meteo Pentru Weekend In ţară Si La Bucuresti
Vremea Va Fi In General Instabilă Prognoza Meteo Pentru Weekend In ţară Si La Bucuresti Source from : https://www.mediafax.ro/social/vremea-va-fi-in-general-instabila-prognoza-meteo-pentru-weekend-in-tara-si-la-bucuresti-14474901
1013 mb (760 mmhg) umiditate: Vremea in oradea, bihor prognoza meteo in municipiul oradea luni, 8 martie, 2021, resedinta judetului bihor, vremea pe ore in oradea azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura. Prognoza meteo exacta in oradea. Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura.

Vremea in oradea are o temperatura minima de 4 ºc si maxima de 6 ºc.

Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. Vremea in oradea are o temperatura minima de 4 ºc si maxima de 6 ºc. Vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in oradea sunt actualizate la 2 ore. Timpul de la răsăritul la apusul soarelui este indicat în galben deschis. 17:00 15 km/h cer variabil.

Județul bihor, românia, 47.05°n 21.92°e, 126m dnm. Starea vremii reala in oradea De la câțiva nori (gri deschis) la complet acoperit (gri închis). Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura. Vântul ssv se va transforma în nv cu valori între 15 şi 25 km/h.

Vremea In București și Județul Ilfov
Vremea In București și Județul Ilfov Source from : https://vremea.ido.ro/Bucuresti.htm
Vântul ssv se va transforma în nv cu valori între 15 şi 25 km/h. Starea vremii reala in oradea Prognoza meteo in municipiul marghita sâmbată, 6 martie, 2021, municipiu din judetul bihor, cod postal 415300, vremea pe ore in marghita azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Astazi, duminică 7 martie cerul va fi senin, sansele de precipitatii sunt 0 %. Prognoza vremii pentru municipiul oradea din judetul bihor are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa.

Vremea in oradea are o temperatura minima de 4 ºc si maxima de 6 ºc.

Vremea in oradea, bihor prognoza meteo in municipiul oradea luni, 8 martie, 2021, resedinta judetului bihor, vremea pe ore in oradea azi, maine si pentru 10 si 15 zile. Timpul de la răsăritul la apusul soarelui este indicat în galben deschis. Vremea oradea, astăzi, pe ore. Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 13 km/h din directia sv, iar presiunea atmosferica va fi de 769 mm hg. Prognoza meteo pe 15 zile.

Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Pentru actualizari despre starea vremii in oradea accesati constant aceasta pagina. Vremea pe 14 zile oradea. Radar oradea și satelit oradea Harti meteo, meteograme, prognoza influentei meteo asupra sanatatii.

الضباب السعادة فرع Vremea Arad Kappa Ffigh Org
الضباب السعادة فرع Vremea Arad Kappa Ffigh Org Source from : http://www.ffigh.org/vremea-arad-kappa
Radar oradea și satelit oradea Viteza vantului, directia vantului, presiunea atmosferica, temperatura. Senin , la ora 20:30 pm Vremea in oradea, prognoza meteo detaliata si pe termen lung, starea vremii in oradea, romania si in lume prin vremea.com Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 13 km/h din directia sv, iar presiunea atmosferica va fi de 769 mm hg.

Vremea in romania informatiile despre prognoza meteo pe 15 zile in oradea sunt actualizate la 2 ore.

Point+ mai multe opțiuni pentru această meteogramă sunt disponibile cu point+ află mai mult. Radar oradea și satelit oradea mai mult graficul temperaturii cu pictograme meteo. Vremea oradea, astăzi, pe ore. Vantul va adia cu o briza blanda, avand viteza de 13 km/h din directia sv, iar presiunea atmosferica va fi de 769 mm hg.

Posting Komentar untuk "Vremea 15 Zile Oradea"